Arkiv‎ > ‎

SALGS- OG MOTIVASJONSKVELD

lagt inn 1. okt. 2010, 05:29 av Øksnes Næringslivsforening   [ oppdatert 13. aug. 2012, 06:55 ]

ØNF har i samarbeid med Bøks og Sparebanken Nord Norge fått på plass finansiering for salgs- og motivasjonskveld ”Dønn til stede”. Vi gjennomfører dette kurset mandag 18. oktober fra 18 – 20.30. Påmelding til post@oenf.no , pris medlemmer kr. 350,- / ikke medlemmer kr. 500,-.

Kurset passer for alle som driver med salg og kundebehandling. Konkurransen om kundene skjerpes. Tempoet  i forandringene øker. Det krever kompetanseheving på flere områder,og det krever entusiasme for din bedrift, kommune, organisasjon og det dere har å tilby. I mye større grad enn tidligere kan kundene velge. De kan velge bort Vesterålen, Øksnes eller din bedrift. Eller motsatt; din bedrift kan vinne kunder fra mye større områder enn før. Det handler om å prestere over kundenes forventning.

Etter mange anbefalinger har vi fått Rolf Olsen fra Rolf Olsen Consulting til å lede oss gjennom generelle utviklingstrekk som angår alle og ned til spesifikk, indivduelle ting som vil gjøre deg bedre. Rolf Olsen har vært direktør i Nordic Management i 15 år før han startet for seg selv og er kjent som en meget kunnskapsrik og morsom foredragsholder. Ingen går uberørt hjem fra to timer med han.