Årets Øksnes-bedrift

lagt inn 30. nov. 2012, 09:36 av Øksnes Næringslivsforening

Årets Øksnesbedrift 2012

Årets Øksnesbedrift har eksistert i 66 år. Selskapet ble i 1946 etablert av far og sønn som sammen så en næringsnisje. Bedriften skyndte seg langsomt de første årene og hadde sitt første store oppdrag i forbindelse med byggingen av Øksnes Langnes Fiskeindustri i 1955.

Siden den tid har firmaet opplevd en kraftig vekst. Deres aktivitet er godt synlig i hele landet og familiebedriften er bransjeledende i Vesterålen.

Familien har drevet sin virksomhet gjennom flere generasjoner, og rekrutteringen internt i familien har vært og er god. Selskapet tilbyr gode arbeidsplasser for sine medarbeidere, og har en sterk økonomisk ryggrad.

”Intet oppdrag er for lite og intet oppdrag er for stort” er den ydmyke profilen til årets Øksnesbedrift, og selskapets eiere arbeider sent og tidlig - hverdag som helg - med et ukuelig pågangsmot.

Årets vinner har gjennom de siste 18 årene satt nye omsetningsrekorder hvert år. I år har de, gjennom store nyinvesteringer, vist at de satser på videre vekst.

Bedriften tilfører Øksnes kommune kompetanse, trygghet og optimisme. I tillegg er de en viktig bidragsyter i vårt kultur- og idrettsliv gjennom sponsing.

Det er en ære for Øksnes Næringslivsforening å overrekke prisen som Årets Øksnesbedrift 2012 til Aksel Endresen Transport AS.

Comments